Dit zou de cast moeten worden van Trump-Russia: The Movie

Nu aan het lezen

Dit zou de cast moeten worden van Trump-Russia: The Movie

Dit zou de cast moeten worden van Trump-Russia: The Movie

Voor de meesten is het nog steeds onwerkelijk dat Donald Trump de president van de VS is. En dat is ook niet gek met zijn manier van presidentschap en uitspraken richting de media. Met als toppunt de beschuldiging dat voormalig president Obama Trump zou hebben afgetapt.

Het lijkt af en toe alsof we in een hele slechte film leven met Donald Trump in de hoofdrol. Zelfs de beste scenarioschrijver zou niet op zo’n verhaallijn kunnen komen met that many plottwists. Totdat journaliste Sarah Kendzior het heft in eigen handen nam en begon te speculeren over wie er eventueel in de verfilming van ‘Trump-Russia: The Movie’ zou spelen. De journaliste riep de hashtag #TrumpRussiaTheMovie in het leven en Twitteraars vulden de rest in.

Ik moet zeggen, ik zie deze Hollywood-acteurs nog wel schitteren in een bloedstollende film over het leven van president Trump…

Donald Trump

Dat is duidelijk. Voor die rol is er natuurlijk maar één man.

Mike Pence

Vice-president Mike Pence zal als het ligt aan de Twitteraars worden gespeeld door Ellen DeGeneres. Ik zie de vergelijking wel.

Kellyanne Conway

De lieftallige adviseur Kellyanne Conway, die volgens eigenzeggen altijd de waarheid spreekt, lag goed in de smaak bij menig Twitter-gebruiker. Misschien toch eerder een rolletje voor Pamela Anderson?

Sean Spicer

Twee druppels water, niet waar?

Carter Page

No caption needed voor deze vertolking van Trumps adviseur Page op het gebied van buitenlandse zaken.

Steve Bannon

Nog iets langer haar en Russell Crowe is de perfecte man voor de rol van Trumps adviseur Steve Bannon.

Vladimir Poetin

De Russische president Poetin mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken en wie kan die rol beter vervullen dan Hannibal-acteur Mads Mikkelsen.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.