Twitter-gebruikers bedenken hilarische versies voor Donald Trump's inauguratie speech - Vance

Nu aan het lezen

Twitter-gebruikers bedenken hilarische versies voor Donald Trump’s inauguratie speech

Twitter-gebruikers bedenken hilarische versies voor Donald Trump’s inauguratie speech

Morgen is het zover: de inauguratie van Donald Trump. Het was al een heel gedoe om een fatsoenlijke artiest te vinden, maar hij laat woensdag op Twitter weten dat hij ook druk bezig is met het schrijven van zijn speech. Wat er daarna gebeurde op Twitter is hilarisch.

De aankomende president postte een foto van zichzelf in zijn ‘Winter White House’ oftewel zijn onderkomen in Palm Beach, Florida. Kijkend in de camera, zwaar geposeerd en met zijn typische, tikkeltje foute blik claimde hij dat hij zijn inauguratie speech op dat moment aan het schrijven was.

Donnie

Op de foto is niet te zien wat hij aan het schrijven is, waardoor veel Twitter gebruikers de kans zagen om de aankomende president eens goed belachelijk te maken. Veel Twitteraars posten foto’s en plaatjes van wat er op het kladblok van Trump zou kunnen staan. En de zogenaamde speeches die werden verspreid zijn te grappig voor woorden.

Het overgangsteam van Trump vertelde aan CNN dat de aankomende president daadwerkelijk zijn eigen inauguratie speech heeft geschreven. Ondanks dat hij tijdens zijn campagnes geen eigen speeches schreef maar dat door zijn adviseur Stephen Miller liet doen. Ik ben benieuwd!

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.