Deze meubels passen in kleine ruimtes en ieders budget

Nu aan het lezen

Deze meubels passen in kleine ruimtes en ieders budget

Deze meubels passen in kleine ruimtes en ieders budget

Grote bedrijven als Google en Facebook hebben prachtige kantoren met de meest bijzondere inrichting. Lang niet elk bedrijf heeft een de ruimte en een groot budget om los te gaan op het interieur. En alle bedrijven die nu groot zijn, zijn ook begonnen als kleintjes met een simpel interieur.

Volgens industrieel designer Stefan Diez uit München, hoeven kleine ruimtes niet per se saai en simpel ingericht te worden. Hij is van mening dat ook deze ruimtes ingericht kunnen worden met interieur waar goed over na is gedacht.

Diez werkte de laatste jaren samen met Hay, een Deens meubelbedrijf. In samenwerking met dit merk, merkt hij iets op wat hij ‘een blinde vlek in de meubelindustrie’ noemt: kleinschalig kantoor interieur. Hij creëerde de New Order office system. Een systeem waarbij je kleine ruimtes handig kunt inrichten.

Communicatie

“Kleine bedrijven en startups hebben het budget niet om een ontwerper de ruimte te laten inrichten. Ze gaan naar IKEA en halen daar hun meubels die ze zelf in elkaar kunnen zetten. Het is verrassend dat dit gebrek er nog steeds is”, vertelt Diez aan Fast Company. Diez en Hay hebben gekeken naar waar en hoe de huidige generatie werkt. Ze werkten samen met studenten van de Lund Universiteit in Zweden.

“Je ziet de desktop computers van de bureaus verdwijnen, het gaat steeds meer om de communicatie. Mensen komen naar kantoor om met elkaar te communiceren”, zegt Diez.

Creatieve manier met meubels voor kleine ruimtes Inklapbaar bureau zorgt voor meer ruimte Handig opbergrek dat je over kunt neerzetten Handig om gaan met licht, zodat je het bureau overal neer kunt zetten waar je wil. Wil je niet afgeleid worden? Dit scherm helpt je daarbij en kun je overal neer zetten Deze bureaus kun je in de ronde steunen plaatsen, waar en hoe je wil Een stoel waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel ruimte en privacy je nodig hebt

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.