Easyjet introduceert hagelslag café in Londen - Vance

Nu aan het lezen

Easyjet introduceert hagelslag café in Londen

Easyjet introduceert hagelslag café in Londen

Als expat kind keek ik er altijd weer erg naar uit: hagelslag en vla inslaan als we met ons autootje Nederland inreden. Pas als je niet meer elke dag van al die Nederlandse lekkernijen kunt genieten, realiseer je hoe erg je ze mist. Maar hagelslag valt niet alleen bij ons in de smaak, ook menig buitenlander is lovend over die heerlijke chocolade ‘sprinkles’. Vliegtuigmaatschappij Easyjet hoort de gebeden van velen en besluit ook Londenaren te vereren met deze heerlijke lekkernij. Zij openen een heuse ‘Café der Sprinkles’ in de wereldstad Londen.

Delicatesse

Volgende week vrijdag 22 september opent het café voor drie dagen haar deuren op het bruisende Leicester Square in Londen. Menig Londenaar waant zich even in een Nederlands paradijs waar hagelslag je werkelijk om de oren vliegt. Om de ervaring in de pop-up store extra speciaal te maken wordt je boterham belegd met typisch Hollandsche meesterwerken. Zo kan je een broodje Mondriaan bestellen of zelfs eentje met het Van Gogh kunstwerk ‘Zonnebloemen’ er op.

Je verzint het bijna niet, maar het café biedt zelfs schoonheidsbehandelingen aan met hagelslag. Hello chocolate heaven! 

Gratis vlucht

Dat we van hagelslag houden is bekend, maar wist jij dat Nederlanders elk jaar maar liefst 14 miljoen kilo hagelslag eten? Dat is niet mis. Easyjet zegt dat dit misschien wel hét geheim achter ons geluk is. Nederland staat namelijk op de zesde plaats van ’s werelds meest gelukkige landen.

Natuurlijk opent Easyjet niet zomaar dit bijzondere café. Er valt namelijk iets te winnen! Een vliegticket naar Nederland welteverstaan. Het doel is natuurlijk om meer naamsbekendheid te krijgen én het zet Nederland’s lekkernijen op de kaart. Geen zin om een weekendje Londen te boeken? Je kan gelukkig ook gewoon in je eigen landje naar een hagelslag café. Afgelopen maand opende namelijk de Hagelswag store haar deuren in Amsterdam. Voor al uw hagelslag pannenkoeken en cocktails. Ziet dat er even lekker uit!

hagelswag
Foto: Hagelswag

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.