De nieuwste samenwerking van H&M is met deze vrolijke designer - Vance

Nu aan het lezen

De nieuwste samenwerking van H&M is met deze vrolijke designer

De nieuwste samenwerking van H&M is met deze vrolijke designer

H&M designer collecties beloven altijd veel speciaals. Exhorbitante outfits, (iets) meer betaalbare prijzen en steevast een promo-filmpje waarbij de meest gevierde filmmakers worden ingevlogen.

De nieuwste samenwerking van de Zweedse kledinggigant is precies dat. Erdem is het komende merk waaraan H&M zich tijdelijk zal verbinden. Klinkt onbekend? Dan kan best. Het is geen hele bekende naam onder de streetwear liefhebbers maar het merk is al jaren een favoriet bij fashion insiders.

Erdem is een vrouwenmerk bekend om haar vakmanschap en rijkheid aan romantische prints en rijke details. Het is de verwachting dat de vriendelijke prijzen van H&M een duit in het zakje zullen doen voor de populariteit van het merk.

Mannencollectie

Bijzonder: omdat elke H&M designersamenwerking vrouwen én mannen bedient, zal dit de eerste keer worden dat Erdem een mannencollectie zal ontwerpen.

De heilige driehoek: Ann-Sofie Johansson (H&M), Erdem Moralioglu en filmmaker Baz Luhrmann

Wat we nu al kunnen garanderen is dat het merk een duidelijk gave heeft voor heerlijk dramatische ruches en vrouwelijke silhouetten. Zoals verwacht, hoort daar een gigantisch artistieke naam bij om dat verhaal ook te communiceren.

Erdem

Enter Baz Luhrmann, de Australische filmmaker verantwoordelijk voor films als Moulin Rouge en The Great Gatsby. In onderstaande mini-film krijg je een glimps van de collectie. En wat denk je, heeft Erdem ook wat voor jou in petto?

Vanaf 2 november kan je de nieuwe lijn in 22 landen kopen, zowel in geselecteerde winkels als online.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.