#KyloRenChallenge leidt tot hilarische memes van fans - Vance

Nu aan het lezen

#KyloRenChallenge leidt tot hilarische memes van fans

#KyloRenChallenge leidt tot hilarische memes van fans

Het is alweer een paar weken geleden dat de nieuwste Star Wars film The Last Jedi uit kwam. Maar dat geeft fans niet minder reden om nog steeds helemaal los te gaan met de gekste theorieën, analyses en uitdagingen.

In een scene van The Last Jedi krijgen wij plots een halfnaakte Adam Driver te zien als zijn personage Kylo Ren communiceert met Rey. De look met hoge, zwarte broek weet veel – negatieve en positieve – aandacht te trekken. Zo daagde John Mayer het internet uit met een heuse Kylo Ren Challenge. De zanger startte de challenge met een foto waarin Mayer te zien is met een ontbloot bovenlijf, gehuld in een extra hoge broek.

Dé look van 2018

De challenge van de zanger leidt niet geheel verrassend tot vele hilarische reacties van trouwe Star Wars fans. Fans laten de kans niet aan zich voorbij gaan om de zanger te overtreffen met eigen interpretaties van de bijzondere look.

https://www.instagram.com/p/Bdb6–rl0tV/?tagged=kylorenchallenge

https://www.instagram.com/p/BdWdWz_hPzc/?tagged=kylorenchallenge

https://www.instagram.com/p/BdXH4T1nH_w/

#Kirkwasfirst

Ook een verwijzing naar de originele look mag niet ontbreken. Zo plaatste een Star Trek fan een korte video waarin acteur William Shatner te zien is in zijn rol als Captain Kirk. In de video zie je dat Kirk veel eerder dan Kylo Ren de look uitprobeerde. En dat lukte hem bijzonder goed, moeten we zeggen.

Kylo Ren versus Bruce Lee

Niet iedereen is het eens over wie de bijzondere modetrend startte. Volgens sommigen was het niet Kylo Ren, of Captain Kirk, maar vechtkunst-acteur Bruce Lee die de hoge-broek-met-ontbloot-bovenlijf trend als eerste rockte. Ben jij fan van de Kylo Ren fashion trend?

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.