Netflix haalt nieuwe DC serie Titans naar Nederland - Vance

Nu aan het lezen

Netflix haalt nieuwe DC serie Titans naar Nederland

Netflix haalt nieuwe DC serie Titans naar Nederland

DC comics of Marvel. Het is een strijd die nooit echt zal stoppen waarschijnlijk. Van DC kennen we natuurlijk de films Justice League en Suicide Squad. Met aan de andere kant The Avengers en Guardians of the Galaxy van Marvel. Maar ook wat de series betreft valt er genoeg te zien. En binnenkort kunnen we hier ook de serie Titans aan toevoegen, dankzij Netflix.

In Amerika zijn de DC series gewoon te zien vanaf zijn eigen streamingsdienst: DC Universe. Helaas voor ons, is dat (nog) niet beschikbaar in Nederland. Toch hoeven de comic fans niet getreurd te zijn. Netflix heeft namelijk de rechten gekocht voor Nederland en België. Dat betekent dat de serie Titans dus ook gewoon in Nederland te bekijken is.

Titans

De serie gaat over een groepje helden dat Detroit probeert te beschermen. Dit groepje wordt geleid door Robin, die nu eindelijk los van Batman staat. Hij heeft Gotham City achter zich gelaten en kiest eindelijk zijn eigen weg. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit:

Wanneer de serie te zien is, blijft nog even onbekend. Titans zal in ieder geval vanaf 12 oktober te zien zijn op DC Universe.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.