Nicki Minaj speelt een goede fee in de nieuwe H&M kerstreclame

Nu aan het lezen

Nicki Minaj speelt een goede fee in de nieuwe H&M kerstreclame

Nicki Minaj speelt een goede fee in de nieuwe H&M kerstreclame

Met mixtapes als Playtime Is Over en Sucka Free associeer je Nicki Minaj niet direct met het wonderlijke landschap van een sprookjesfilm.

De zangeres bewijst het tegendeel in de nieuwe H&M kerstvideo die 28 november live gaat op H&M.com. Minaj speelt hierin een goede fee en moeder van een meisje dat de slechte broer van de Kerstman achternagaat om zo de feestdagen te redden.

Magie

Sprookjes oppervlakkig? Niet als het aan Minaj ligt die in de sneak preview van de video verschijnt naast acteur Jesse Williams (Jackson Avery in Grey’s Anatomy) die de rol van de vader op zich neemt.

Minaj zei in een statement: “Ik hou van de geëmancipeerde filmboodschap. Het is geweldig om dit jonge meisje de held te laten worden die schuilt in ons allen. Er hangt altijd magie in de lucht tijdens de feestdagen.”

Trouwjurk

Op persfoto’s die werden vrijgegeven zijn nog wat dingen te ontdekken. Zo zwiert Minaj in een draaimolen in wat lijkt een trouwjurk waarbij een witte korte jurk wordt aangevuld met sluier.

Voor de volledige video moeten we nog even wachten, maar de official teaser geeft al wat weg van de feeërieke H&M-wereld die bolstaat van glitters, pailletten en Nicki Minaj wisdom.

Geselecteerde producten zijn al vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en webshops van de Zweedse kledingretailer. Blijken de feestdagen toch nog om iets anders te draaien dan magie.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.