'NikkieTutorials openhartig over angsten: 'Coachella? Dacht het niet'

Nu aan het lezen

NikkieTutorials openhartig over angsten: “Coachella? Dacht het niet”

NikkieTutorials openhartig over angsten: “Coachella? Dacht het niet”

De 24-jarige Nikkie de Jager ken je misschien als NikkieTutorials: de koningin van de make-up tutorials. Met meer dan 8 miljoen volgers staat de visagiste minder bekend als iemand die worstelt met angsten.

Op dag twee van muziekfestival Coachella laat de immens populaire YouTuber op social media weten weer klaar te zijn voor weer een nieuwe festivaldag. Direct hierna zegt ze dat dit een grapje is. “Mijn angst zegt: vandaag niet, lieverd.”

Angst

Met bijna 14.000 likes krijgt de van oorsprong Brabantse onderneemster enorme steun van haar volgers.  Opvallend is de grote mate van herkenning en het gebrek aan negatieve feedback. Zo schrijft een fan: ‘Ik strijd ook tegen angst. Make-up helpt mij hiermee om te maken. Ik hoop dat dat je je beter voelt, jouw glans zal niet stoppen.”

De dag na haar tweet laat Nikkie weten dat het een stuk beter met haar gaat. Het is niet de eerste keer dat Nikkie op social media vertelt over haar angsten en onzekerheden.

Spanning voor Fashion Week

Voor een tripje naar een Marc Jacobs-event tijdens New York Fashion Week sprak Nikkie op Snapchat over haar zenuwen en onzekerheid. “Ik ben het gewend om achter de schermen te werken tijdens fashion week, maar niet aanwezig te zijn als gast. Er zijn veel influencers en ik weet niks over mode, it freaks me out.”

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.