Ryan Gosling als Neil Armstrong te zien in biografische film First Man

Nu aan het lezen

Ryan Gosling als Neil Armstrong te zien in biografische film First Man

Ryan Gosling als Neil Armstrong te zien in biografische film First Man

Oscar-winnaar en een van de meest goed uitziende acteurs (vrouwen snappen wat ik bedoel) Ryan Gosling neemt de rol in van astronaut Neil Armstrong. Het nieuwtje dat de biografische film ‘First Man’ eraan zat te komen was al bekend, maar nu weten we ook wanneer de knappe acteur weer op het witte doek verschijnt.

We moeten nog even geduld hebben, maar de film – gebaseerd op het gelijknamige boek ‘First Man: The Life of Neil A. Armstrong’ – zal 12 oktober 2018 te zien zijn in de bioscoop, zo meldt Deadline. Regisseur Damien Chazelle zal ‘First Man’ gaan regisseren, die we al kennen van de regie van ‘La La Land’. Twee oude bekenden dus.

Apollo 11

De film volgt de eerste jaren van astronaut Neil Armstrong en richt zich het meest op de historische missie Apollo 11 in 1961. Voor het eerst zouden mensen een voet op de maan zetten en de eer was aan de crew Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins.

Maar de eerste maanwandelaar was Armstrong en zette in 1969 als eerste een stap op de maan.

Neil Armstrong
V.l.n.r. Neil Armstrong, Michael Collings, Buzz Aldrin.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.