Sonos komt met special edition Beastie Boys speaker - Vance

Nu aan het lezen

Sonos komt met special edition Beastie Boys speaker

Sonos komt met special edition Beastie Boys speaker

De Sonos speaker is een vrij populaire speaker, die al in vele interieurs te zien is. Maar met de nieuwste, special edition speaker maak je helemaal de blits. Sonos brengt namelijk een speciale Beastie Boys editie uit van de Play: 5. Deze is ontworpen door kunstenaar Barry McGee. McGee en Sonos werkten samen met Adam ‘Ad-Rock’ Horovitz en Michael ‘Mike D’ Diamond van de Beastie Boys aan het ontwerp van de speaker.

De naam van de band staat in rode letters op de speaker, wat het een bijzonder exemplaar maakt. Daarnaast mag het geluid er natuurlijk ook wezen.

Adam Yauch Foundation

Met de opbrengst van de speakers, zullen de goede doelen Peace Sisters en Little Kids Rock ondersteunt worden namens de Adam Yauch Foundation.

Deze stichting werd opgezet door Adam’s vrienden en familie om goede doelen te blijven steunen die hem dierbaar waren. Op deze manier willen ze Adam blijven eren door anderen te helpen. En omdat muziek een belangrijk aspect in de ontwikkeling van kinderen is, worden deze goede doelen gesteund.

December

Deze bijzondere speaker zal in december uitkomen. Dus ben je nog op zoek naar een goed cadeau voor de echte muziekliefhebber? Dan komt deze Sonos speaker natuurlijk als gegoten. Toch moet je wel een beetje je best doen om er eentje te bemachtigen. De Beastie Boys speaker zal in december in de verkoop gaan, maar is alleen te verkrijgen in de online winkel van Sonos, een flagship store in New York en bij een geselecteerd aantal retailers.

De Beastie Boys editie van de Play: 5 werd voor het eerst getoond tijdens de presentatie van het Beastie Boys Book: Live & Direct tour, die in New York City begon. Hij zal te koop zijn voor 499 dollar, wat omgerekend zo’n 579 euro is.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.