Tinder lanceert webversie zodat je kan swipen achter je computer - Vance

Nu aan het lezen

Tinder lanceert webversie zodat je kan swipen achter je computer

Tinder lanceert webversie zodat je kan swipen achter je computer

Stel, je verveelt je tien minuten op je werk maar je wil het niet laten merken door achterover op je mobiel te gaan zitten Tinderen (wat dat doen mensen tegenwoordig als ze zich vervelen), dan is de nieuwe webversie van Tinder dé oplossing.

Tinder is no longer een mobiele app. Net zoals WhatsApp heb je voor de datingapp nu ook een webversie met de naam Tinder Online. De webversie is oorspronkelijk gemaakt voor de gebruiker met weinig opslagruimte op zijn telefoon, maar onopgemerkt achter je laptop Tinderen is voor iedereen wel een uitkomst.

Swipen wordt slepen

Om Tinder Online te gebruiken, ga je simpelweg naar tinder.com. De desktopversie vraagt net zoals in de app om in te loggen met je Facebook-account. Wanneer je iemand wil liken of disliken, sleep je met je muis de eventuele match naar links of naar rechts in plaats van swipend met je vinger. De rest van het design komt vrijwel overheen met de mobiele app, alleen is de dekstopversie iets meer geoptimaliseerd voor messaging. Je kan namelijk tijdens het chatten het profiel van je match bekijken.

Op dit moment wordt de dienst getest in Argentinië, Brazilië, Colombia, Indonesië, Italië, Mexico, de Filipijnen en Zweden. Het is nog niet zeker of Tinder Online wereldwijd wordt ingevoerd en wanneer dat dan is. Voor nu zul je dus de oude vertrouwde app moeten gebruiken om je nieuwe liefde te scoren.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.