Vanavond kijken we naar de kattenspecial van Jinek Live met poezen Cocobelle en Prinses Zeepje - Vance

Nu aan het lezen

Vanavond kijken we naar de kattenspecial van Jinek Live met poezen Cocobelle en Prinses Zeepje

Vanavond kijken we naar de kattenspecial van Jinek Live met poezen Cocobelle en Prinses Zeepje

‘Niet journalistiek of inhoudelijk, maar oh zo zalig’. Dat schreef talkshowpresentatrice Eva Jinek in april onder een Instagramfoto van haar met de allerschattigste Amerikaanse kitten ooit.

Dat Jinek kattenfan is, steekt ze niet onder stoelen of banken. In meerdere interviews rept ze over haar geliefde Britse kortharige katten, Prinses Cocobelle en Prinses Zeepje (Jinek).

Vanavond wijdt de talkshowhost een hele uitzending aan het huisdier. Op de welbekende journalistieke komkommertijd na (lees: zomer), is er geen speciale reden dat kattenliefhebbers en Jineks hoogsteigen harige prinsesjes naar de studio komen; een ‘cat take over’ kan altijd.

BN’ers

In de uitzending spreekt Eva Jinek onder meer met een eigenaar van een dierencastingbureau en doet wetenschapper Maarten Reesink uit de doeken waarom mensen zo gek zijn op katten. Jort Kelder en Jan Versteegh komen met hun katten prins Harry, Don Carlos en Rob naar de studio en spreken volgens de KRO-NCRV voor het eerst over hun liefde voor hun harige huisgenoten, schrijft ook het AD.

Op Twitter laat Geert Wilders weten zojuist te zijn geïnterviewd door Eva Jinek over zijn liefde voor poezen en in het bijzonder de Wilderspoezen.

Zin in meer kattenspam? We website van Jinek Live en de social media-kanalen worden de hele dag ‘overgenomen’ door de katten van Eva Jinek. Bonus: Alle artikelen en interviews gaan over de huisdieren.

Kattenspecial

De mini-kattenspecial van Jinek is vanavond om 22.25 uur op NPO1 waarmee Eva nu al bewijst dat katten inderdaad zalig zijn én journalistiek verantwoord.

https://www.instagram.com/p/BWzgviEFR9j/?taken-by=jineklive

https://www.instagram.com/p/BWzHEablEt9/?taken-by=jineklive

 

https://www.instagram.com/p/BR0sRwQlzLp/?taken-by=jineklive

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.