Zien: drugs, dood en verderf in Narcos seizoen 3 trailer - Vance

Nu aan het lezen

Zien: drugs, dood en verderf in Narcos seizoen 3 trailer

Zien: drugs, dood en verderf in Narcos seizoen 3 trailer

Als je dacht dat Narcos voorbij zou zijn na de dood van Pablo Escobar, heb je het goed mis. Zijn dood tekende juist het begin van een geheel nieuwe drugsoorlog.

Gentlemen of Cali

De Netflix Original serie vervolgt in seizoen 3 het verhaal van de nieuwe, grootste drugskartel in Colombia: Cali. Terwijl Pablo zijn Medellín kartel ten einde is gebracht door agent Peña, wordt het Cali-kartel staatsvijand nummer één. Er begint een onvoorstelbaar grote kloppenjacht naar de nieuwe bazen in de drugswereld, de ‘Gentlemen of Cali’, met nog meer dood en verderf als gevolg.

De leider van het Cali kartel, Gilberto Rodriguez, laat het geld stromen en is de autoriteiten elke keer net te slim af. De drugswereld heeft geleerd van de fouten van Pablo en haalt als gevolg nieuwe trucjes uit de kast. Slaagt het Narcos team erin deze nieuwe drugskartel te pakken?

Op 1 september komt het nieuwe seizoen uit op Netflix. Tot die tijd staat de nieuwe trailer op repeat.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.