Richt je huis in op je smartphone of tablet met deze augmented reality-app - Vance

Nu aan het lezen

Richt je huis in op je smartphone of tablet met deze augmented reality-app

Richt je huis in op je smartphone of tablet met deze augmented reality-app

Je huis inrichten is niet altijd even makkelijk. Je weet nooit zeker of een nieuwe meubel wel goed in de ruimte past. Daarom komt Augment nu met een app, waarmee je dankzij augmented reality je huis kan inrichten alsof het niets is. De app maakt gebruik van de camera op je smartphone. Maar op het scherm van je telefoon is niet alleen te zien wat de camera ziet, maar ook een extra meubel of een aanpassing aan je huis.

Zeker als je bijvoorbeeld een nieuwe vloer wilt aanleggen, biedt deze app een handige preview van hoe je huis eruit zal zien. Of wilde je altijd al weten of een designerbank past in je woonkamer? Twijfel je om je keuken opnieuw in te richten? Met deze app kan je kijken of het de moeite waard is. De app toont jouw woonkamer, keuken, tuin, of eender welke plaats in je huis dat je wilt inrichten met daarbij de inrichting van je dromen.

De app is vooral bedoeld voor binnenhuisarchitecten, schrijnwerkers, of verkopers van meubels. Het kost dan ook 270 euro per maand om de basisversie van de app te gebruik. De pro-versie van de app kost 900 euro per maand. Gelukkig is er ook een gratis trial-versie voor mensen als jij en ik die gewoon heel benieuwd zijn, of willen spelen met de inrichting van ons huis.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.