De 6 beste deals die je alleen op deze Black Friday kunt scoren

Nu aan het lezen

De 6 beste deals die je alleen op deze Black Friday kunt scoren

De 6 beste deals die je alleen op deze Black Friday kunt scoren

Niets zo onsexy als Nederlandse vertalingen van Engelse begrippen. Ook met Black Friday (‘Zwarte Vrijdag’) laten we dat dus lekker zitten. Wel is het waard te kijken naar wat dit overzeese fenomeen in ons landje betekent. Globalisering is een feit, en misschien zijn typisch Amerikaanse voorbeelden uit de wintermaanden wel de beste manier om het te illustreren.

Cadeaubonnen, kortingen en meer: dit zijn de beste Black Friday Deals om je weekend mee in te luiden.

1.Apple

giphy-1

Apple staat niet per se bekend om zijn vrijgevigheid. De Black Friday-actie van dit jaar is daarom op zijn zachtst gezegd verrassend te noemen: bij aankoop van bepaalde producten krijg je een cadeaubon. De aanschaf van accessoires ligt daarmee voor de hand. Of een fikse korting op een extra Apple-product.

De bon varieert namelijk van een paar tientjes tot meer dan 100 euro bij aankoop van één van de geselecteerde producten. Extra fijn: je hoeft niet per se naar de winkel, de korting is ook online gewoon geldig.

iCulture meldt dat het gaat om onderstaande producten:

  • Cadeaubon tot €50 bij iPhone SE (€25), iPhone 6s (€50) en iPhone 6s Plus (€50)
  • Cadeaubon tot €100 bij iPad Pro (€100), iPad Air 2 (€50) en iPad mini 4 (€50)
  • Cadeaubon van €25 bij Apple Watch Series 1
  • Cadeaubon van €150 bij MacBook, MacBook Pro 13 inch (2015), MacBook Pro 15-inch (2015), MacBook Air, iMac en Mac Pro
  • Cadeaubon van €25 bij Apple TV

2.H&M

giphy-2

De Scandinavische kledingketen geeft wereldwijd 20% korting weg op alle producten. Als je warm binnenblijft, voer je simpelweg de kortingscode in die op de website staat. Vervolgens gooi je tegen gereduceerd tarief je digitale winkelmandje vol met mannen-, vrouwen- en kinderkleding én interieurspullen. Wat dacht je van deze gebreide plaid die ook dienst kan doen als decoratief tafelkleed?

3.Mediamarkt

giphy-3

Van 25 tot en met 27 november stort Media Markt geld terug op je rekening als je gebruik maakt van hun ‘Black Friday Cashback’ deals. De marketingterm is zoveel als fikse korting op ongeveer alle producten: van geluidsspeakers tot laptops en camera’s. Geen verkeerd Sinterklaascadeautje, dachten wij zo.

4.BCC

giphy-4

Altijd al een supersonische stofzuiger met korting willen kopen? Nu is je kans. De komende dagen krijg je tot 30% korting op je aankopen bij BCC.

5.Bol.com

giphy-5

Voor als je ‘meer lezen’ boven aan je lijstje goede voornemens hebt gezet, is deze actie op bol.com een fijne bijkomer. Naast boeken zijn games, accessoires en keukenapparaten ook voorzien van digitale kortingssticker. Bovenaan mijn verlanglijstje: de fitbit flex activity tracker.

6.Zalando

giphy-6

De reclames van Zalando zijn dan wel tenenkrommend, maar hun producten mogen er zijn. Kleding, accessoires: van high-street tot couture, een betere dag om je kerstjurkje te kopen is er niet. Vandaag krijg je 20% korting op alle artikelen. Galajurk, anyone?

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.