Zo ziet Beauty And The Beast eruit met de ultieme slechterik als Beest

Nu aan het lezen

Zo ziet Beauty And The Beast eruit met de ultieme slechterik als Beest

Zo ziet Beauty And The Beast eruit met de ultieme slechterik als Beest

Het leven is geen krentenbol, zegt een vriendin immer gekscherend zodra iemand binnen een straal van 2 meter zuchtend met de pakken neer dreigt te zitten.

En zo is het. Sleur, werk, wereldproblematiek en dan ook nog eens een film zoals ‘Beauty And The Beast’ die zo enorm loopt te teasen met trailers, posters en geluidsfragmenten dat je er zachtgezegd gék van wordt.

Hoop en liefde

Juist in die film gloort hoop en fijne nostalgie, getuige de enorme populariteit rondom het hernieuwde live-actionsprookje. Een deel daarvan is te verklaren door de cast: zowel Emma Watson (Belle) als Dan Stevens (Beest/Prins) vertolken nu al fenomenaal hun rol in een best angstaanjagend verhaal. Anders dan in het tekenfilmsprookje is Beest nog realistischer nagemaakt, inclusief klauwen en zware donkerte in zijn ogen. Hij is eng, maar het kan nog een tikje enger.

Dat moeten de makers van Beauty and Lord Volemort hebben gedacht. The Pistol Shrimps, bekend vanwege talloze filmtrailerparodieën, maakten een Harry Potter-eske bewerking van de officiële Beauty And The Beast trailer met daarin niemand minder dan Lord Voldemort in de hoofdrol.

Lord Voldemort

Het filmpje werd in drie dagen tijd al meer dan 800.000 keer bekeken. Talking about a viral vilain. Nog niet overtuigd dat Lord Voldemort misschien wel écht stukken enger is dan Beest ooit zou durven dromen? Lees dan nog even te introtekst: Who could ever learn to love a real beast like Voldemort? Plezier – en schrik – gegarandeerd.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.