Binnenkort te zien in de bioscoop: de nieuwste horrorfilm Follow Me

Nu aan het lezen

Binnenkort te zien in de bioscoop: de nieuwste horrorfilm ‘Follow Me’

Binnenkort te zien in de bioscoop: de nieuwste horrorfilm ‘Follow Me’

Als je zin hebt in een beetje horror, dan zit je met deze film wel goed. Vooral als je niet meteen lijkbleek weg moet kijken wanneer er een beetje bloed aan te pas komt. Want in de nieuwste horrorfilm Follow Me is de kans groot dat er zeker wat bloed voorbij gaat komen. De trailer zorgt in ieder geval al voor de nodige spanning.

Follow Me

De film gaat over Cole, gespeeld door Keegan Allen (die je misschien wel kent uit Pretty Little Liars). Cole leeft een heus glamourleven en is een bekende vlogger. Hij wordt met zijn vrienden uitgenodigd voor de meest bizarre escape room in Rusland te spelen. Eerst twijfelt hij nog, maar het besef dat deze video een hit kan worden, trekt hem over de streep. In zijn vlogs gaat hij namelijk continu extreme uitdagingen aan.

Escape Room

De nieuwste film Follow Me is van de makers van Escape Room. Het is dus niet gek dat de gameroom setting opnieuw terugkomt. In Follow Me vervaagd langzaam de grens tussen het spel en de realiteit. Waar het doel van een escape room normaal gesproken alles heeft te maken met vrij komen uit de kamer, gaat het in dit geval puur om overleven. Iets of iemand heeft het op de groep vrienden gemunt en dat zorgt voor héél spannende beelden. De film heeft iets weg van Saw, door de opdrachten die uitgevoerd moeten worden, maar dan zeker in een compleet nieuw sausje.

Als je van horror houdt, zit je bij deze film zeker goed. Grote kans dat je na het zien van deze film geen escape room meer zult betreden. Benieuwd geworden? Check dan hier de trailer. De film draait vanaf 16 juli in de bioscoop.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.