De cast van Will & Grace trakteert ons alvast op een fotogeniek voorproefje

Nu aan het lezen

De cast van Will & Grace trakteert ons alvast op een fotogeniek voorproefje

De cast van Will & Grace trakteert ons alvast op een fotogeniek voorproefje

Goed, je bent waarschijnlijk geen die hard fan als het volgende nieuwtje je is ontgaan, maar voor alle duidelijkheid (en wereldbelang): Will & Grace komt terug. De sitcom met een werkelijk fenomenaal script waarin actualiteit, humor en vriendschap centraal stonden, belooft tien nieuwe afleveringen op te nemen, starting in juli.

Het beste nieuws: de hoofdrolspelers komen terug in hun ongeëvenaarde rollen. Wat dacht je van Karen Walker (gespeeld door Megan Mullally) die als wandelende drankwinkel de set bestormt. Of Jack (Sean Hayes), JUST Jack *jazzhands*.

Just Jack

Sinds zaterdag weten we niet alleen dat de cast terug komt maar ook hoe. As good as always, uiteraard. Actrice Megan Mullally postte namelijk een foto van bijna de hele set op Twitter. Alle hoofdfiguren zijn zichtbaar, op één actrice na…

Hoewel de zomer de start zou zijn van een nieuw opname seizoen zou zijn, lijken de vrolijke gezichten van het gezelschap erop te duiden dat de cast al wat scripts heeft ingezien. Dat, of ze genoten gewoon van een gezamenlijke lunch. Hoe het ook zij: elke reden voor een Will & Grace reünie is een goede. Vind je niet?

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.