Wordt de 'dad-style' de trend voor mannen in 2017? - Vance

Nu aan het lezen

Wordt de ‘dad-style’ de trend voor mannen in 2017?

Wordt de ‘dad-style’ de trend voor mannen in 2017?

Beroemdheden hebben een grote invloed als het gaat om trends in de mode. De Amerikaanse basketbalspeler Steph Curry bracht vorige maand sneakers waar niet iedereen even enthousiast van werd. Een typisch geval van de dad-style. De dad-style is toch wel een apart ding als je het mij vraagt. Modeontwerper Raf Simons lijkt het voorbeeld van Curry overgenomen te hebben voor zijn collectie voor Adidas.

De zogenoemde dad-body kennen we al een tijdje en konden we aanschouwen bij onder andere Leonardo DiCaprio. Voor degenen die niet precies weten hoe dit eruit ziet, ongeveer zo: het niet druk maken om een strak figuur en een simpel t-shirtje op een spijkerbroek met daaronder witte sportschoenen. Prima, maar nu gebeurt er iets met die schoenen.

De jaren ’90 stijl komt namelijk helemaal terug, inclusief halfhoge, witte sokjes. Simons, voormalig ontwerper van Dior, heeft de jaren ’90 weer teruggehaald bij zowel een aantal hardloopschoenen als sneakers.

Ciao Milano, off to Paris #mfw #pfw #rafsimons #ozweego #voostore

Een foto die is geplaatst door Herbert Hofmann (@halloherbert) op

New #rafsimons #ozweego are bare nice.

Een foto die is geplaatst door iolsi Personal Account (@iolsi) op

OH MAN, OOH MAN 🔥🔥🔥 #rafsimons #ss17 #ozweego2 #ozweego #fashion #style

Een foto die is geplaatst door Eloi Schols 🏴 (@oipeloi) op

De collectie komt in lente 2017 uit, dus je hebt nog tijd genoeg om van je sixpack af te komen en je te kleden als je vader.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.