Emma Watson deelt de nieuwe teaser poster van Beauty And The Beast

Nu aan het lezen

Emma Watson deelt de nieuwe teaser poster van Beauty And The Beast

Emma Watson deelt de nieuwe teaser poster van Beauty And The Beast

Het alledaagse gesprek wel kan worden voorzien van wat sterrenstof weet actrice Emma Watson. In haar strijd voor vrouwenrechten en de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten tweette ze gisteren ‘nog harder te zullen vechten’.

Ze uitte op Twitter vandaag nog Maya Angelou boeken te zullen brengen naar de New Yorkse metro. “Daarna ga ik nog harder vechten voor alle dingen waar ik in geloof.”

Watson roept niet zomaar wat, nee, ze werkt samen met Books on the Subway. Eerder al verspreidde haar feministische boekenclub titels in de Londense metro. Bijkomend voordeel voor de gelukkige vinder: elk boek bevatte een handgeschreven brief van de actrice.

Scenario

Haar feministische missie voert ze ook door in de remake van Beauty And The Beast, liet ze afgelopen week weten. Daarmee wordt Belle niet alleen een meisje dat gek is op lezen maar ook een uitvinder waardoor ze ‘stomme’ klusjes als de was kan uitbesteden aan een fancy wasmachine. En dat is pas het begin, aldus Watson.

Poster

Dan nu het sprankje hoop waar we allemaal behoefte aan hebben: een nieuwe teaser poster voor de film die in het voorjaar uitkomt. Prachtig, betoverend en inderdaad: hoopvol, net zoals Emma Watsons Twitter account en acties.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.