Met de EuroPride 2016 app kun je op je favoriete boot stemmen

Nu aan het lezen

Met de EuroPride 2016 app kun je op je favoriete boot stemmen

Amsterdam Photo Club / Kjell Leknes & Jeroen de Jongh

Met de EuroPride 2016 app kun je op je favoriete boot stemmen

Bij grote evenementen is het vaak lastig om een goede internetverbinding te hebben. Tijdens de Canal Parade aanstaande zaterdag zal het dan ook niet anders zijn. Daarom is er nu een app waar je offline het programma en het nieuws kunt raadplegen en kunt stemmen op je favoriete boot. Dus ook als jouw 4G het even voor gezien houdt.

De app EuroPride 2016 is ontworpen door webdevelopmentbureau Van Ons in opdracht van de Amsterdam Gay Pride. De 80 boten die tijdens de Canal Parade over de Prinsengracht zullen varen, kun je offline beoordelen in de app.

In de app is van elke boot een profiel gemaakt. Je kunt de boot maximaal 5 sterren geven. Wanneer je weer internet hebt, wordt je stem verstuurd. Ook kun je het programma en het nieuws raadplegen.

Rijkere beleving

“Door de stemfunctie toe te voegen aan de app, hopen wij bij te dragen aan een rijkere beleving van de bezoekers aan de Botenparade”, zegt Ruben Nederpel, Event Manager van stichting Amsterdam Gay Pride, tegen Adformatie.

De app is te downloaden voor Android en iOS.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.