The One Where Chandler Dies: De aflevering van Friends die nooit op TV kwam - Vance

Nu aan het lezen

The One Where Chandler Dies: De aflevering van Friends die nooit op TV kwam

The One Where Chandler Dies: De aflevering van Friends die nooit op TV kwam

Onlangs is een nog nooit eerder getoonde aflevering van Friends viral gegaan op het internet. Het gaat om een alternatief scenario van de populaire serie waar Chandler sterft en verder leeft als geest. Het is een remake van een fan, maar na het bekijken van deze aflevering zal je aan alles beginnen twijfelen.

In het begin van de aflevering zien we hoe Chandler eerder in het verhaal al werd aangereden door een ijskar en sterft. De rest van de video hangt er een vreemde sfeer die doet denken aan een thriller. Dit komt omdat Chandler niet in vrede kan rusten en als geest rondzwerft.

Impact op de friends

Monica en Joey zijn eerst allebei teneergeslagen door het verlies, maar vinden daarna troost bij elkaar. Rachel kan hier niet mee akkoord gaan, maar Ross steunt zijn zus en wilt enkel dat ze gelukkig wordt. Phoebe voelt met haar zesde zintuig dat Chandler nog aanwezig is. Hoe het daarna afloopt zal je zelf moeten ontdekken.

Gelukkig is dit niet echt en zal Chandler voor altijd op ons beeldscherm te zien zijn, want Friends zonder Chandler is als een hipsterbar zonder macbooks.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.