The One Where Chandler Dies: De aflevering van Friends die nooit op TV kwam - Vance

Nu aan het lezen

The One Where Chandler Dies: De aflevering van Friends die nooit op TV kwam

The One Where Chandler Dies: De aflevering van Friends die nooit op TV kwam

Onlangs is een nog nooit eerder getoonde aflevering van Friends viral gegaan op het internet. Het gaat om een alternatief scenario van de populaire serie waar Chandler sterft en verder leeft als geest. Het is een remake van een fan, maar na het bekijken van deze aflevering zal je aan alles beginnen twijfelen.

In het begin van de aflevering zien we hoe Chandler eerder in het verhaal al werd aangereden door een ijskar en sterft. De rest van de video hangt er een vreemde sfeer die doet denken aan een thriller. Dit komt omdat Chandler niet in vrede kan rusten en als geest rondzwerft.

Impact op de friends

Monica en Joey zijn eerst allebei teneergeslagen door het verlies, maar vinden daarna troost bij elkaar. Rachel kan hier niet mee akkoord gaan, maar Ross steunt zijn zus en wilt enkel dat ze gelukkig wordt. Phoebe voelt met haar zesde zintuig dat Chandler nog aanwezig is. Hoe het daarna afloopt zal je zelf moeten ontdekken.

Gelukkig is dit niet echt en zal Chandler voor altijd op ons beeldscherm te zien zijn, want Friends zonder Chandler is als een hipsterbar zonder macbooks.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.