Gal Gadot (Wonder Woman) speelt een realistische Kendall Jenner in SNL

Nu aan het lezen

Gal Gadot (Wonder Woman) speelt een immens realistische Kendall Jenner in SNL

Gal Gadot (Wonder Woman) speelt een immens realistische Kendall Jenner in SNL

Wonder Woman herself, Gad Gadot, heeft wederom een iconische rol aangekomen en wel in de meest recente aflevering van Saturday Night Live.

De voice-over voor de introductie van de fictieve serie Kendalls Model House spreekt: ‘De wereld is een complete chaos… Dus zet je hersenen uit met onze nieuwe programmering voor de herfst.’

Zusjes Hadid

In de SNL-aflevering bevat de Amerikaanse showzender E! nieuwe programma’s over de Kardashians en Jenners, behoorlijk shady varianten van de echte serie over de Kardashians met Gal Gadot in de hoofdrol.

Kan je niet wachten om Jenner en de zusjes Hadid te zien klagen over hun carrières boven een fruitschaal? Dan is dit filmpje jouw go to. Ook als je meer geïnteresseerd bent in Kendall die de weg niet kan vinden in haar eigen huis en uit angst op de vloer plast. Kendall Jenner werd al eerder gepersifleerd door SNL na haar befaamde Pepsi-advertentie.

Gal Gadot spaart ook zichzelf niet. In een ander SNL-item persifleert ze zichzelf als Wonder Woman op het eiland Themyscira. Het internet is in rep en roer want Gadot gaat daarbij voor een intense kus met tegenspeler Kate McKinnon. McKinnon, in de rol van een lesbienne die op het eiland op zoek is naar gezelschap, concludeert na de kus: “Ik voelde niets, helemaal niet.”

Zoenscene

Het internet lust wél pap van de scene. Menig kijker voelt zich ‘blessed’ en kan niet geloven dat zowel Gal Gadot als Kate McKinnon live zoenen op tv zijn aangetroffen.

 

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.