Saturday Night Live verwelkomt ons in de 'hel' met anti-seksuele intimidatie video

Nu aan het lezen

Saturday Night Live verwelkomt ons in de ‘hel’ met video over seksuele intimidatie

Saturday Night Live verwelkomt ons in de ‘hel’ met video over seksuele intimidatie

Nu de beerput vol seksuele misstanden openligt (hallo Harvey Weinstein), lijkt de wereld lang niet zo veilig als voorheen. Mensen reageren geschokt op de ontmantelingen van diverse seksuele roofdieren. De vrouwen van Saturday Night Live vertellen je echter dat dit slechte gedrag niets nieuws is onder de zon.

Gesitueerd in een Katy Perry-achtig snoepgoedland, ontvangen gastvrouw Saoirse Ronan en castleden Aidy Bryant, Cecily Strong en Kate McKinnon iedereen in de hel.

Ze zingen voor jongens en scanderen dat de ‘afgelopen maanden gestoord’ waren. “Als deze grote, coole, machtige mannen gewone – wat is het woord – roofdieren blijken?”

House of Cards

Hoewel elke vrouw slachtoffer is van seksuele intimidatie, stapt Leslie Jones tijdens de video in beeld om iedereen eraan te herinneren dat het een miljoen keer erger is voor een vrouw met een kleur, waar iedereen het mee eens is.

De van seksuele intimidatie beschuldigde acteur Kevin Spacey wordt aangehaald evenals zijn Netflixserie House of Cards ‘die nu voor ons is geruïneerd’.

Roze lolly’s

Dat is niet het enige dat voor vrouwen is verpest, zingen de castleden van Saturday Night Live lachend met roze lolly’s en opblaasbare kersen in hun hand: ook parkeren, lopen, Uber, staarten, badjassen, de nacht, drinken, hotels en busjes zijn uit den boze voor een vrouw.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.