Help ik ben een startend ondernemer: wat komt er allemaal bij kijken? - Vance

Nu aan het lezen

Help ik ben een startend ondernemer: wat komt er allemaal bij kijken?

Help ik ben een startend ondernemer: wat komt er allemaal bij kijken?

Twee weten meer dan één. Vanuit dat idee hebben we gepraat met meerdere jonge zelfstandige ondernemers in de hoop van ze te leren. Het leven van een zzp’er is namelijk tof maar ook nieuw en best spannend als je ermee begint.

De komende vijf afleveringen behandelen we de meest prangende vragen en onderwerpen die elke startende ondernemer tegenkomt. Van administratieperikelen tot je rol binnen een bedrijf: hierna weet jij weet wat je te doen staat zodra je de deuren van de Kamer van Koophandel binnenwandelt.

In aflevering 1 van Help ik ben een startend ondernemer spreken we drie jonge ondernemers over het hebben van een onderneming. Wat komt er bij kijken en hoe pak je je eerste jaar aan?

De freelancers van deze week delen in deze aflevering hun do’s en don’ts en tippen alvast: ondernemen is leuk, echt waar.

Begin vol goede moed en energie en ga gedisciplineerd aan de slag. En wees niet bang om vragen te stellen en hulp in te schakelen want er is niet één goede manier van ondernemen.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.