Het tweede seizoen van Netflixserie 'You' komt eraan: dit moet je weten - Vance

Nu aan het lezen

Het tweede seizoen van Netflixserie ‘You’ komt eraan: dit moet je weten

Het tweede seizoen van Netflixserie ‘You’ komt eraan: dit moet je weten

Grote kans dat ook jij vol spanning het hele seizoen van de spannende Netflixserie ‘You’ hebt zitten kijken. Goed nieuws, want in Amerika zijn ze op dit moment volop bezig met de opnames van het tweede seizoen. Hoewel de acteurs in het eerste seizoen voornamelijk in New York te zien waren, neemt het tweede seizoen een zonnige wending. Deze wordt namelijk opgenomen in LA.

Wat we tot nu toe weten

We kunnen niet wachten op het tweede seizoen, en er zijn dan ook al flink wat hints naar hoe het verhaal verder zal verlopen. Zo zal Joe naar Los Angeles verhuizen en heeft hij daar een nieuw meisje op het oog, die waarschijnlijk ook weer volop gestalkt zal worden.

Volgens creatief leider Sera Gamble is Joe niet per se op zoek naar een nieuwe liefde. Maar we weten allemaal dat zodra zijn oog op een meisje is gevallen, hij niet meer te stoppen is. Wel is bekend dat het nieuwe meisje Love Quinn heet en gespeeld zal worden door Victoria Pedretti.

Het meisje heeft heel andere interesses dan haar voorganger Beck. Ze heeft namelijk een saaie baan en heeft daarnaast totaal geen interesse in social media.

Cast

Naast Victoria Pedretti zullen we in dit seizoen nog meer nieuwe castleden zien. Zo zal James Scully de broer van Love spelen, genaamd Forty Quinn. Het is te hopen dat hij dan in ieder geval zijn zusje een beetje in de gaten weet te houden, maar dat moeten we natuurlijk nog afwachten.

Via Twitter is duidelijk dat de cast inmiddels alweer aan het draaien is. Zo zien we een foto van Joe met Love, maar ook met Candace. Wanneer het tweede seizoen op Netflix te zien zal zijn, is nog onbekend. Maar het zal in ieder geval dit jaar worden.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.