Zien: trailer onthult de nieuwe liefde van onze favoriete stalker in You

Nu aan het lezen

Zien: trailer onthult de nieuwe liefde van onze favoriete stalker in You

Zien: trailer onthult de nieuwe liefde van onze favoriete stalker in You

We vielen in 2018 massaal voor de knappe en ietwat aparte boekwinkelmanager Joe Goldberg, die op zijn beurt stapelverliefd werd op Beck. Al snel bleek hij een stalker te zijn en bleken de gevolgen van zijn liefde wat minder rooskleurig dan je in eerste instantie misschien zou denken. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen, met een geheel nieuwe liefde.

Het vorige seizoen eindigde nu niet echt positief voor Joe en Beck. Aan het einde van dat seizoen was de relatie tussen de twee toch echt definitief over (op zijn zachtst gezegd) en bleef Joe achter met een gebroken hart. Maar net toen hij weer interesse kreeg in een ander meisje (uh-oh), stond zijn vermiste ex-vriendin Candance opeens voor zijn neus.

Het vorige seizoen eindigde dus vooral met ons op het puntje van onze stoelen. Maar helaas, we moesten wachten om te zien wat er nu gaat gebeuren. Gelukkig is dat wachten nu voorbij. In een nieuwe trailer zien we namelijk wat eerste verhaalontwikkelingen langskomen.

Liefde in je persoonlijke hel

Candance blijkt Joe een lesje te willen leren, waarop Joe besluit opnieuw te beginnen in Los Angeles. Nou kun je zeggen: “Wat tof! Naar de City of Angels!” Maar voor Joe is de stad eigenlijk zijn persoonlijke hel.

Gelukkig is het niet allemaal slecht. In LA komt Joe namelijk ook zijn volgende liefde tegen. Die nieuwe liefde heet Love (ja, echt). Natuurlijk kan Joe zichzelf niet tegenhouden en gaat hij vol voor zijn nieuwe liefde. Maar de vraag is of het nu allemaal beter eindigt.

You seizoen 2 verschijnt op 26 december, Tweede Kerstdag, op Netflix.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.