Hillary Clinton en Love Actually komen samen in deze geniale kerstparodie

Nu aan het lezen

Hillary Clinton en Love Actually komen samen in deze geniale kerstparodie

Hillary Clinton en Love Actually komen samen in deze geniale kerstparodie

Het is pas kerst als Love Actually op tv is geweest: de geniale scenes met al te menselijk leed (kerstborrel, anyone?) rondom kerst en liefde smeken om een rewatch. Elk jaar opnieuw.

Saturday Night Live, het fantastische Amerikaanse tv-programma waarin keer op keer Donald Trump en Hillary Clinton worden gepersifleerd, boort de Britse film aan als inspiratiebron om de wereld nog één keer duidelijk te maken waarom Trump niet geschikt is voor het presidentschap en Clinton wél.

Kerstliedjes zingen

De befaamde (en ietwat creepy) scene uit Love Actually waarin Andrew Lincoln (The Walking Dead) de liefde verklaart aan Keira Nightley door zich voor te doen als ‘carol singer’ en vervolgens in pitchkaarten uit te leggen waarom zij perfect is, leent zich uitstekend voor een laatste ronde van Clinton om stemmen te verwerven.

De scene is nagenoeg identiek opgebouwd als het origineel, met de grijnzen, grapjes en setting als bewijsmateriaal. Kijk en beoordeel zelf welke kerstgedachte dit jaar zwaarder weegt: liefde of een gezond politiek systeem. Wellicht een beetje van allebei. Merry Christmas!

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.