Hitserie Mr. Robot stopt na vierde seizoen in 2019

Nu aan het lezen

Hitserie Mr. Robot stopt na vierde seizoen in 2019

Hitserie Mr. Robot stopt na vierde seizoen in 2019

We hebben al drie seizoenen kunnen genieten van Mr. Robot, maar helaas is het feest snel voorbij. In 2019 komt het vierde seizoen van de serie op de buis en daarna komt er een einde aan de hitserie. Hoeveel afleveringen het vierde seizoen krijgt is nog onbekend. Dat meldt Variety.

In Mr. Robot volgden we beveiligingsexpert Elliot Alderson die in een ondergrondse hackersgroep terecht kwam, nadat hij opgepikt werd door hun mysterieuze leider Mr. Robot. Later bleek die leider een projectie te zijn van Elliot’s overleden vader. Aan het begin van de serie hackt de groep de multinational E Corp, daarna ontdekken we wat de gevolgen daarvan zijn.

Elliot wordt in de serie gespeeld door Rami Malek. Christian Slater speelt Mr. Robot. En de serie bleek een groot succes. Slater kreeg in 2016 een Golden Globe voor zijn rol en werd genomineerd voor nog twee stuks. Ook won hij in 2016 een Emmy voor zijn rol. In totaal werd de serie 13 keer genomineerd voor een Emmy, waarvan drie nominaties voor de aankomende Emmy’s zijn.

Vierde seizoen

Sam Esmail, maker van de serie, heeft overigens al wat licht laten schijnen op het laatste seizoen. In een eerder interview met Variety zei hij dat we in het vierde seizoen meer gaan zien over de nieuwe fase van Mr. Robot en Alderson. “In het volgende seizoen gaan we ontdekken wat er gebeurd als ze zich met elkaar verbinden.”

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.