Eindelijk tijd gevonden om te lezen? Hier vind je 100 gratis e-books

Nu aan het lezen

Eindelijk tijd gevonden om te lezen? Hier vind je 100 gratis e-books

Eindelijk tijd gevonden om te lezen? Hier vind je 100 gratis e-books

Als je alle streamingdiensten inmiddels al hebt uitgespeeld, geen zin hebt om wéér een nieuwe hobby te verzinnen en de puzzels inmiddels alweer hebt opgeruimd, dan is het misschien tijd om eens een boek uit de kast te pakken. Hoewel, je hoeft deze boeken niet eens meer fysiek uit de kast te pakken. Je kunt ze namelijk gewoon downloaden.

Thuisbieb

Via de app Thuisbieb is het namelijk mogelijk om 100 gratis e-books te downloaden. Die kun je gewoon lezen, zelfs als je geen lid bent van de bibliotheek.

Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor iOS, maar de makers zijn hard aan het werk met een Android versie. Kun je eindelijk het goede voornemen waarmaken om dit jaar meer boeken te gaan lezen.

Luisterboeken

Kijk je liever niet meer naar een scherm aan het einde van de dag? Ook daar is aan gedacht. Want het is ook mogelijk om een van de 4.000 luisterboeken te beluisteren. In de Luisterbieb-app vind je letterlijk alles: van romans tot hoorcolleges. Ook fijn: deze app is wel beschikbaar voor iOS én Android.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.