Meer Beyoncé: de zangeres is bezig met nog 2 Netflix-projecten - Vance

Nu aan het lezen

Meer Beyoncé: de zangeres is bezig met nog 2 Netflix-projecten

Meer Beyoncé: de zangeres is bezig met nog 2 Netflix-projecten

Sinds vorige week is de film Homecoming te zien op Netflix. Hierin zien we het Coachella optreden van Beyoncé en unieke behind the scenes. Maar dat is nog niet alles wat we van deze ster zullen zien op Netflix. Er zullen namelijk nog twee films van Queen B verschijnen.

Netflix deal

Het blijkt dat Homecoming de eerste film was van de drie specials die Beyoncé zal produceren voor het streamingsplatform. Net als bij Homecoming, zal ze ook bij de volgende twee projecten uitvoerend producent, schrijver en regisseur zijn.

Er gaat een hoop geld om in deze producties. Variety meldt dat Queen B maar liefst 20 miljoen dollar, omgerekend zo’n 18 miljoen euro, krijgt voor de Homecoming film. Dit is een onderdeel uit van een grotere deal: namelijk drie films met een waarde van 60 miljoen dollar (58 miljoen euro).

Waar deze twee nieuwe filmprojecten over zullen gaan en wanneer deze op Netflix zullen verschijnen, is nog onbekend.

Album

Kun je niet wachten op meer Beyoncé? Goed nieuws, want haar nieuwe album is onlangs gelanceerd. Deze heeft de gelijknamige titel, Homecoming: The Live Album. Het album bevat het volledige Coachella optreden met maar liefst 40 nummers. Hierop zijn zowel haar oude bekenden nummers te horen, als nieuwe muziek te horen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.