Nieuwste documentaire van Beyoncé binnenkort te zien op Netflix - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwste documentaire van Beyoncé binnenkort te zien op Netflix

Nieuwste documentaire van Beyoncé binnenkort te zien op Netflix

Beyoncé heeft de handen ineen geslagen met Netflix. Voor wie geen genoeg kan krijgen van Queen B is dat goed nieuws: er zit namelijk een nieuwe documentaire aan te komen. En deze zal al heel snel te zien zijn op Netflix. De documentaire heet Homecoming en gaat over haar historische Coachella optreden van vorig jaar, waar ze de eerste zwarte vrouwelijke hoofdact was.

Voor Beyoncé waren er slechts twee andere vrouwelijke hoofdacts op het festival, namelijk Lady Gaga en Björk. Het optreden van Beyoncé werd live gestreamd via YouTube, waarmee ze een recordaantal kijkers van bijna 500.000 had. In de documentaire zullen ook beelden te zien zijn die nog niet eerder getoond zijn, zoals behind the scenes video’s.

Homecoming

Het nieuws van de documentaire kwam vorige week naar buiten. Hoewel er toen nog niets bekend was over de release datum, maakte Netflix daar vorige week verandering in. De documentaire zal vanaf 17 april te zien zijn op Netflix. Een goede timing, aangezien dat precies tussen de twee Coachella weekenden in valt.

De aankondiging van de release datum was ietwat cryptisch, maar fans wisten zeker dat het om de Queen B documentaire ging. Het lettertype waarin dit werd aangekondigd, is namelijk hetzelfde als die gebruikt wordt voor haar nieuwe kledinglijn.

Trailer

Niet lang daarna werden deze speculaties bevestigd door Netflix, die de officiële trailer van de documentaire het internet op slingerde. Tussen de professionele shots door, zien we ook typische persoonlijk beeldmateriaal van de zangeres.

Verder wordt er gespeculeerd dat dit niet het enige is dat we zullen zien en/of horen van Beyoncé. Volgens US Weekly liggen er verschillende nummers op de plank die dit jaar nog uitgebracht zullen worden.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.