Melissa McCarthy wint Emmy voor Sean Spicer imitatie - Vance

Nu aan het lezen

Melissa McCarthy wint Emmy voor Sean Spicer imitatie

Melissa McCarthy wint Emmy voor Sean Spicer imitatie

Melissa McCarthy staat voor velen vooral bekend als Sookie van Gilmore Girls, maar de actrice heeft veel meer in haar mars. Zo bleek afgelopen jaar toen zij bij de satirische comedyshow Saturday Night Live optrad als Sean Spicer, voormalig persvoorlichter van Donald Trump.

Emmy award

Haar sketches van ‘alternative fact’ Spicey waren lachwekkend accuraat. Helaas werd er een eind gebreid aan haar rol als Spicer toen de persvoorlichter na zes maanden opstapte. De kijkers zijn haar echter niet vergeten. En daar hoort een passende waardering bij, een Emmy award welteverstaan.

Afgelopen weekend vond de uitreiking van de Creative Arts Emmys plaats, een soort preparty van de echte Emmy Award Show volgende week. McCarthy won de award van beste actrice bij een comedyshow. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder andere Tina Fey’s persiflage van Sarah Palin en Alec Baldwin als de pruilende Donald Trump.

“Cute”

McCarthy maakte goed gebruik van Spicer’s zorgwekkend hilarische uitspraken en trad wel vier keer op als imitator van de persvoorlichter. Sean Spicer zelf noemde de uitbundige imitatie van hem “cute”. De actrice kwam afgelopen zondag niet opdagen bij de Creative Arts Emmys. Tijdens een interview met de Hollywood Reporter gaf zij aan zenuwachtig te zijn voor de rol. Nou Melissa, die zenuwen wist je goed te verbergen. Chapeau!

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.