Met de Instagram rondreis schiet jij de mooiste plaatjes voor je feed - Vance

Nu aan het lezen

Met de Instagram rondreis schiet jij de mooiste plaatjes voor je feed

Met de Instagram rondreis schiet jij de mooiste plaatjes voor je feed

We kunnen niet ontkennen dat ook wij wel eens jaloerse blikken werpen op de prachtige Instagram feed van de vele Instagrammers. Niet te vergeten dat zij ook de perfecte spots kunnen vinden voor de prachtige plaatjes. Om daar hun feed weer volledig mee te kunnen vullen.

Grote kans dat jij bij het zien van deze prachtige foto’s ook naar een mooie plek wilt afreizen, om hier van mooie foto’s te schieten. Uit een onderzoek blijkt dat 41% van 1000 millennials het belangrijk vindt dat de vakantieplek Instagramwaardig is. En laat daar nou een oplossing voor zijn.

Instagram rondreis

Reisorganisatie Corendor speelt heel slim in op deze vakantietrend. En daarom bieden zij een zogenaamde Instagram rondreis aan. Tijdens deze reis worden er (uiteraard) zoveel mogelijk fotogenieke plekken bezocht. Zo kun jij genoeg plaatjes schieten om het komende halfjaar je feed mee te vullen.

De reis is een rondreis door het Turkse Anatolië. Je gaat langs verschillende highlights in de Turkse landstreek en bezoekt onder andere grotten, watervallen en zeldzame natuurverschijnselen. Ook zie je natuurlijk de honderden luchtballonnen die in de lucht zweven tijdens zonsondergang. Iets wat je vast wel eens voorbij hebt zien komen op je Instagramfeed.

Corendor laat weten dat er genoeg momenten zijn om foto’s te maken. En het mooie is dat de bus waarin deze rondreis gemaakt wordt, beschikt over WiFi. Zo kun jij die prachtige plaatjes onderweg direct delen met je volgers.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.