Dankzij deze app heb je nooit meer last van ongewenste berichtjes - Vance

Nu aan het lezen

Dankzij deze app heb je nooit meer last van ongewenste berichtjes

Dankzij deze app heb je nooit meer last van ongewenste berichtjes

Wanneer je ooit te maken hebt gehad met ongewenste berichtjes van iemand die op wat voor manier dan ook aan je nummer is gekomen, weet je dat je meerdere opties hebt. De eerste is direct de makkelijkste: simpelweg blokkeren. De tweede optie is negeren, in de hoop dat de andere partij snapt dat je nul interesse hebt. De derde mogelijkheid is om direct te communiceren dat je prioriteiten momenteel ergens anders liggen, zonder onbeleefd te zijn. En laat dit laatste nu net zijn wat Ghostbot voor je doet.

Ongewenste berichten, daar zit niemand op te wachten...

Dankzij Burner, de app die je in staat stelt om tijdelijk een anoniem telefoonnummer aan te maken die later weer verwijderd wordt, hoef je je nooit meer bezig te houden met dit soort berichtjes. Wanneer je Ghostbot koppelt aan Burner, doet hij namelijk al het ‘vuile’ werk voor je.

Ghostbot communiceert met die ene vervelende match van Tinder die maar hoop blijft houden, of die collega die je hints maar niet begrijpt. Een bericht met de vraag of je ‘af wilt spreken’ wordt bijvoorbeeld beantwoord met “Op het moment ben ik erg druk, dus ik antwoord later”. Niet per sé beledigend, maar duidelijk genoeg om aan te geven dat je geen interesse hebt. Ghostbot analyseert de berichten die naar je gestuurd worden naar je Burner telfoonnummer, waarna hij een passende reactie bedenkt. Super handig, toch?

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.