Naar deze nummers luistert onze koning op Koningsdag

Nu aan het lezen

Naar deze nummers luistert onze koning op Koningsdag

Naar deze nummers luistert onze koning op Koningsdag

Vandaag vieren we de verjaardag van koning Willem-Alexander. Dit is niet alleen voor ons een feestje, maar voor hem ook. Daarom heeft Spotify uitgezocht waar onze koning op zijn verjaardag naar luistert. Met deze playlist kun jij ook een feestje thuis bouwen als het buiten regent.

Spotify heeft gekeken naar de meest gestreamde nummers in Wassenaar, de plaats waar de koning woont, en de rest van Nederland. Zo hebben ze een voorspelling kunnen doen naar welke nummers de koning zelf ook zou luisteren. Het nummer Faded van Alan Walker werd het meest gestreamd, gevolgd door I Took A Pill In Ibiza van Mike Posner en Fast Car van Jonas Blue. King van Years & Years is het meest gestreamde nummer met ‘king’ in de titel. Spotify heeft verder nog wat andere playlists gemaakt, zodat je je niet hoeft te vervelen als het regent.

Top 10 nummers voor Koning Willem-Alexander:

Top 10 meest gestreamde nummer in Nederland afgelopen maand:

Top 10 meest virale nummers in Nederland van de afgelopen maand:

Top 10 meest gestreamde nummers in Nederland van de afgelopen maand met ‘koning’/’king’:

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.