Netflix deelt nieuwe details en foto's van 13 Reasons Why seizoen 2

Nu aan het lezen

Netflix deelt nieuwe details en foto’s van 13 Reasons Why seizoen 2

Netflix deelt nieuwe details en foto’s van 13 Reasons Why seizoen 2

18 mei is het eindelijk zover, dan kunnen kijkers van Netflix meest controversiële serie 13 Reasons Why los op seizoen 2 en alle personages die deze serie tot een immens succes maken. In aanloop naar de releasedatum dropte het bedrijf foto’s van spraakmakende momenten die we kunnen verwachten.

En boy oh boy, het wordt spannend dit seizoen. En emotioneel. En heftig. Alsof je nog niet wist dat het ijzersterke 13 Reasons Why onder je huid kruipt, laten de nieuw vrijgegeven foto’s nog maar eens zien wat het gevolg is van een meisje dat net zelfmoord heeft gepleegd en de manier waarop de mensen die haar hebben gekwetst omgaan met de berichten die zij hen heeft achtergelaten.

De waarheid

Onder de noemer ‘De waarheid ontwikkelt zich’, zien we beelden over de nasleep van Hannah’s overlijden en wat voor haar omgeving het begin is van een moeizame weg naar herstel.

Ondertussen bereidt Liberty High zich voor op de rechtszaak. Maar iemand probeert de waarheid achter de dood van Hannah verborgen te houden.

En dan zijn er nog de polaroids: onheilspellende foto’s die Clay en zijn klasgenoten leiden naar een complot rondom een angstaanjagend geheim. Komt de waarheid aan het licht? We gaan het zien.

Foto: Netflix (13 Reasons Why)
Foto: Netflix (13 Reasons Why)
Foto: Netflix (13 Reasons Why)
Foto: Netflix (13 Reasons Why)

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.