Nieuwe Stranger Things-trailer: de kinderen worden tieners

Nu aan het lezen

Nieuwe Stranger Things-trailer: de kinderen worden tieners

Nieuwe Stranger Things-trailer: de kinderen worden tieners

De tijd voor bordspelletjes in de kelder is voorbij. In ieder geval, wel als we de nieuwste trailer van Stranger Things moeten geloven. Daarin is namelijk duidelijk dat Mike, Lucas, Dustin, Eleven, Max en Will gaan beginnen aan hun tienerjaren. En de serie kennende, worden die jaren voor deze groep nog moeilijker dan voor een gemiddelde tiener.

De trailer begint in ieder geval grappig. De groep vrienden organiseert een verrassingsfeestje voor Dustin, die op zijn beurt zo erg schrikt dat zijn reflexen het overnemen en hij met een spuitbus in de verdediging schiet. Daarnaast zien we hoe Eleven en Max een typisch meisjesleven leiden en bijvoorbeeld tijdschriften lezen in een winkelcentrum.

Geen kinderen meer

Maar we weten ook dat dit niet voor eeuwig duurt. Die mooie zomerbeelden die we zien, die zullen niet lang duren. En al snel zien we in de trailer dan ook een man met een pistool rondlopen en natuurlijk wat wezens uit de Upside Down, die zelf ook wat groter zijn geworden.

“We zijn geen kinderen meer”, zegt Mike dan ook treffend in de trailer. Maar de vraag is of ze al volwassen genoeg zijn – als iemand dat ooit is – om deze problemen aan te kunnen. Vanaf 4 juli kunnen we dat gaan zien, en wij kunnen nu al niet wachten!

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.