Trailer Stranger Things 4 beantwoordt nu al prangende vragen

Nu aan het lezen

Trailer Stranger Things 4 beantwoordt nu al prangende vragen

Trailer Stranger Things 4 beantwoordt nu al prangende vragen

Seizoen 3 was pas net verschenen, toen al duidelijk werd dat de Netflix-serie Stranger Things ook een vierde seizoen krijgt. En nu lijkt het er op dat het vierde seizoen al snel kan verschijnen. Er is namelijk een trailer gepubliceerd, waarin belangrijke vragen beantwoord worden.

De vragen die beantwoord worden zijn zelfs zo groot, dat we je nu vast waarschuwen: in deze trailer en in dit artikel zitten spoilers! Wil je nog geen grote plotwendingen weten voor het vierde seizoen? Stop dan nu met lezen!

Russen en rails

Stranger Things seizoen 3 eindigde onder meer met het overlijden van Jim Hopper, wat veel fans alles behalve leuk vonden. Maar al snel hadden we het idee dat Hopper misschien nog wel in leven was. En jawel hoor: in deze trailer zien we dat dit inderdaad het geval is.

Hoe het precies kan dat Hopper nog leeft, wordt niet duidelijk gemaakt. Maar het lijkt er in ieder geval op dat de Russen hier iets mee te maken hebben. Eerder zagen we al dat de Russen een Demogorgon gevangen hadden, en in deze trailer lijkt het er verdacht veel op dat een stel Russen rails aan het bouwen zijn. En Hopper zit bij deze groep.

Wanneer we er precies achterkomen wat er nou gebeurd is, is nog niet duidelijk. Netflix heeft namelijk niet bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen precies verschijnt. Maar zoals gezegd: als er trailers verschijnen, kan het nooit heel lang meer duren!

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.