Zien: nieuwe trailer The Mandolorian seizoen 2 van Disney+

Nu aan het lezen

Zien: nieuwe trailer The Mandolorian seizoen 2 van Disney+

Zien: nieuwe trailer The Mandolorian seizoen 2 van Disney+

Onlangs verscheen er al een trailer van seizoen twee van The Mandolorian, maar onlangs is er weer een nieuwe trailer verschenen. En deze unieke beelden van het nieuwe seizoen, geven een perfect voorproefje van wat we in het nieuwe seizoen kunnen verwachten. En heel lang hoeven we hier niet meer op te wachten: over slechts 10 dagen zal het nieuwe seizoen op Disney+ verschijnen, op 30 oktober.

Baby Yoda

De meeste kijkers willen eigenlijk maar één ding: meer van Baby Yoda zien. En dat krijgen ze ook zeker, in deze nieuwste trailer. Of zoals Disney het zelf noemt: een special look.

Hierin zien we weer het moment waarop Mando wordt gewaarschuwd dat de werelden die hij bezoekt niet geschikt zijn voor een kind. Dit moment lijkt dan ook veel te zeggen in de trailer, en zou zomaar eens de rode draad in het nieuwe seizoen kunnen zijn. De kans is groot dat alles net iets dramatischer wordt in dit nieuwe seizoen, zo ook de gevaren.

Groter verhaal

Dat bevestigden de producenten Jon Favreau en Dave Filoni al eerder in interviews. Volgens hen kunnen fans op substantiëlere verhaallijnen rekenen. De producenten gaven aan dat de serie vanaf seizoen twee eigenlijk pas echt los gaat. Favreau vertelt dat dit seizoen een groter verhaal binnen de wereld van Star Wars is. En Filoni voegt hieraan toe dat de verhaallijnen meer met elkaar vervlochten zullen zijn.

Wij zijn ieder geval benieuwd. Vanaf 30 oktober is er elke week een nieuwe aflevering van The Mandolorian seizoen twee te zien. Bekijk hier alvast de nieuwste trailer:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.