Orange is the New Black beloofd veel spanning in seizoen 6

Nu aan het lezen

Orange is the New Black beloofd veel spanning in seizoen 6

Orange is the New Black beloofd veel spanning in seizoen 6

Gisteren schreven we over de nieuwste films en series die deze maand op Netflix verschijnen. Zo zullen we vanaf 27 juli ook weer kunnen genieten van een nieuw seizoen van onze favoriete vrouwen in de gevangenis in Litchfield, oftewel: Orange is the New Black. De nieuwste trailer beloofd veel goeds.

Zoals in het vorige seizoen eigenlijk al duidelijk werd, verhuizen de vrouwen naar een streng bewaakte gevangenis. Mocht je niet helemaal meer weten hoe seizoen 5 eindigde: er was een rel in de gevangenis ontstaan. En die duurde maar liefst drie dagen. Totdat de politie besloot om de gevangenis binnen te vallen. Alle vrouwen werden opgepakt, en in verschillende busjes gestopt.

Nieuw thuis

In de nieuwe gevangenis hoeven ze niet alleen te dealen met de nieuwe, soms ietwat agressieve, vrouwen van de gevangenis, en wat strenge bewakers, maar ook met zichzelf. Zo worden ze veroordeeld voor de rel die in het vorige seizoen uitbarstte. Zullen ze elkaar verlinken, of houden ze de lippen stijf op elkaar?

Om alvast weer een beetje in de Orange is the New Black sfeer te komen, delen we natuurlijk maar al te graag de nieuwste trailer met je. En wees niet getreurd, 27 juli is dichterbij dan je denkt.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.