Deze viral-cover van 'Feel Good Inc' vat het internet perfect samen - Vance

Nu aan het lezen

Deze viral-cover van ‘Feel Good Inc’ vat het internet perfect samen

Deze viral-cover van ‘Feel Good Inc’ vat het internet perfect samen

Het internet zit vol met bizarre filmpjes, grappige dieren, Donald Trump en epic fails. Producer Chris Kogos heeft besloten om al deze elementen samen te gooien in één filmpje. Het resultaat is niet zomaar een Best of The Internet-compilatie, maar een heerlijke remake van ‘Feel Good Inc’ van The Gorillaz.

Deze remake is een video waar je automatisch gelukkig van wordt. Niet enkel door de muziek, maar ook omdat je sommige fragmenten was vergeten dat je ooit had gezien en nieuwe virals ontdekt. Herken jij ze allemaal?

Opgepast, het risico bestaat dat je na het kijken van deze video voor de komende 3 uur bizarre filmpjes zal kijken op YouTube.

Ik had je gewaarschuwd.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.