In Game of Thrones: Conquest sta je aan het hoofd van je eigen huis

Nu aan het lezen

In Game of Thrones: Conquest sta je aan het hoofd van je eigen Game of Thrones huis

In Game of Thrones: Conquest sta je aan het hoofd van je eigen Game of Thrones huis

Een schamele week na de finale aflevering van Game of Thrones seizoen 7 doemen bij ons de vragen des levens op: wat moeten we in hemelsnaam met onszelf aan?

There’s an app for that.

Plottwist

De makers van de beroemde HBO-serie besloten dat een zoethoudertje tot de release van seizoen 8 een slimme zet zou zijn. Ze komen daarmee met nog één plottwist voordat we weer een jaar moeten wachten op het allerlaatste seizoen.

Het grote nieuws: voortaan kan jij de koers van de personages bepalen en wel in de game Game of Thrones: Conquest.

Iron Trone

Het is een aangekondigde mobiele game voor iOS en Android waarin fans hun eigen familiehuis in Westeros kunnen bestieren en een poging kunnen doen de Iron Throne op te eisen. Hoe je je huis regeert, is helemaal aan jou. Wat we wel weten is dat het niet makkelijk gaat worden Westeros te overwinnen en macht te krijgen over de Zeven Koninkrijken.

Verdedigen, verleiden of de macht grijpen: het is er allemaal bij in Game of Thrones: Conquest.

Game of Thrones: Conquest belooft een strategische game te worden waarin spelers in de huid kruipen van bekende personages als Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister en Jon Snow.

Vanaf vandaag kunnen fans zich alvast registreren voor de game via: https://gotconquest.com

Spelers die zich alvast registreren voor Game of Thrones: Conquest ontvangen de Prepare for War Bundle, met onder andere Night’s Watch trainingsuitrusting, goud en middelen om te helpen in hun strijd om de IJzeren Troon.

Best een goed zoethoudertje, toch?

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.