Eerste mensen mochten al beelden van Avengers 4 zien in Spanje

Nu aan het lezen

Terwijl wij in spanning afwachten, mochten een paar mensen vast beelden van Avengers 4 zien

Terwijl wij in spanning afwachten, mochten een paar mensen vast beelden van Avengers 4 zien

Avengers: Infinity War is de bioscopen nog niet eens uit, maar wij zitten al vol spanning te wachten op het volgende deel in de filmreeks. Avengers 4 komt helaas pas in 2019 uit, dus we moeten nog even geduld hebben. Voor een aantal mensen in Spanje gold dat echter niet. Zij mochten alvast een paar van de eerste beelden zien, meldt Hollywood Reporter.

Tijdens de CineEurope-conferentie in Barcelona werd er een sneak peek getoond van de nieuwe Avengers-film. Helaas voor ons mochten de gasten geen telefoons meenemen de ruimte in. We zullen die beelden voorlopig dus nog niet zelf kunnen zien.

Daarentegen is het wel waarschijnlijk dat fans uiteindelijk wat gaan vertellen op sociale media. Vooralsnog is het stil, maar wie weet wat er nog gaat gebeuren. Maar voorlopig moeten wij helaas nog even in spanning afwachten. De film verschijnt hier namelijk pas op 2 mei 2019 in de bioscopen.

Andere films

Avengers 4 was overigens niet de enige film waar alvast wat beelden van getoond werden. De aanwezigen konden ook al wat zien van Toy Story 4, Captain Marvel, Ant-Man and the Wasp, Marry Poppins Returns, The Nutcracker, Four Realms, Dumbo en Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2.

Wij hebben nu maar een vraag: hoe komen we aan kaartjes voor de volgende editie van deze conferentie?

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.