The Lord Of The Rings-serie zal in Nieuw-Zeeland opgenomen worden

Nu aan het lezen

The Lord Of The Rings-serie zal in Nieuw-Zeeland opgenomen worden

The Lord Of The Rings-serie zal in Nieuw-Zeeland opgenomen worden

Amazon Studios heeft bekend gemaakt dat ze in Nieuw-Zeeland de nieuwste televisieserie van The Lord Of The Rings-serie. Ook deze serie zal gebaseerd zijn op de boeken van J.R.R. Tolkien. De pre-productie is inmiddels gestart en in de komende maanden zal er gefilmd worden in Auckland.

The Lord Of The Rings-serie

De makers van The Lord Of The Rings-serie wisten dat zij op zoek moesten naar de perfecte, majestueuze locatie. Op die manier kan de schoonheid van de tweede eeuw van Middle-earth pas echt tot leven worden gebracht. Dat zorgt ervoor dat er kustlijnen, bossen én bergen moesten zijn. Die allemaal de prachtige schoonheid uitstralen.

Daarnaast moest deze locatie natuurlijk beschikken over prachtige filmsets, studio’s en gekwalificeerde mensen. “We zijn blij dat we dit in Nieuw-Zeeland hebben gevonden”, laten de uitvoerende producenten, J.D. Payne en Patrick McKay weten. Ook willen zij de bevolking en regering bedanken voor hun gastvrijheid.

Verhaal

De verhaallijn van deze nieuwe televisieserie speelt zich af in Middle-earth. Het krijgt verhaallijnen die voorafgaan aan Tolkien’s The Fellowship Of The Ring. 

Kenners hebben hoge verwachtingen voor deze serie. De eerdere drie films die gemaakt werden, brachten in totaal bijna 6 miljard dollar op. Daarnaast wonnen deze films maar liefst 17 Oscars, waaronder de prijs voor ‘Beste Film’.

Wanneer we deze serie op televisie kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.