Vind met deze festival app de liefde van je leven - Vance

Nu aan het lezen

Vind met deze festival app de liefde van je leven

Vind met deze festival app de liefde van je leven

De zon schijnt, de food trucks staan klaar en de muziek is aan. Ik heb het over het festival seizoen, want die draait weer op volle toeren. Op 24 en 25 juni vindt in Tilburg Festival Mundial plaats en het belooft een mooi feestje te worden.

De organisatie heeft een app bedacht genaamd Woov waardoor je festival verblijf nog net dat stukje makkelijker wordt. Je bent net even een drankje halen en als je je omdraait, zijn plots al vrienden uit het zicht. Via Woov kan je op een interactieve kaart zo al je vrienden terugvinden. Via GPS tracking zie je hun icoontjes in real time op het scherm bewegen.

Festival love

Naast extra features als een festival plattegrond en het festivalprogramma hebben de makers van de app ook gedacht aan de vrijgezellige mensen. Je kan namelijk op een ‘explore’ knop drukken en aan de hand van je muzikale voorkeuren like-minded mensen vinden. Cool right? Zo heb je binnen no time een danspartner gevonden, voor die momenten dat al je vrienden al liggen te snurken in hun tent.

Na het dansen op nummers van Skip & Die, krijg je natuurlijk ook wel behoefte aan een goede midnight snack. Daar heeft Festival Mundial ook aan gedacht. Op het festival kun je dit jaar terecht bij de Swan Market voor allerlei lekkere hapjes en drankjes.

Benieuwd geworden naar de app? De Apple gebruikers kunnen het hier vinden en de Androids hier.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.