Vrouw laat tatoeage zetten die 100 jaar aan tattoo trends mooi samenvat - Vance

Nu aan het lezen

Vrouw laat tatoeage zetten die 100 jaar aan tattoo trends mooi samenvat

Vrouw laat tatoeage zetten die 100 jaar aan tattoo trends mooi samenvat

De kunst van tatoeages heeft een rijke geschiedenis. De laatste aflevering van de serie ‘100 years of beauty’ van Cut Video’s maakt dit duidelijk door de tattoo-trends uit de geschiedenis weer te geven in het ontwerp van elf verschillende tattoos.

Tattoo artist Clae Wlech werd gevraagd om elf verschillende tattoos te ontwerpen voor een vrouw genaamd Casey Lubin, die allemaal in één week gezet zullen worden. Elke tatoeage representeert de stijl van een iconische tattoo artist binnen elke eeuw van de Amerikaanse geschiedenis na 1900.

Casey Lubin kreeg de baan door simpelweg te reageren op een advertentie die vroeg wie interesse had in elf gratis tattoos in één week. Ook al doet het natuurlijk pijn, Casey was erg enthousiast om deel te zijn van een project waarbij er geschiedenis op haar lichaam gezet werd. “Ik vind het fantastisch dat we ons lichaam als canvas kunnen gebruiken en het is zo cool dat je kunst een deel van je lichaam kan maken,” vertelt ze. “Als je lichaam een tempel is, dan zou je het moeten kunnen inrichten zoals je wil, toch?”

Nikki (22) studeert Communicatiewetenschap in Nijmegen en deed daarvoor een minor Journalistiek aan Western University in London, Canada. Ze is geïnteresseerd in fotografie, digitale ontwikkelingen en design.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.