Yas queens het moment is hier: de nieuwe trailer van Broad City! - Vance

Nu aan het lezen

Yas queens het moment is hier: de nieuwe trailer van Broad City!

Yas queens het moment is hier: de nieuwe trailer van Broad City!

Misschien heb je de afgelopen tijd wel last gehad van een eentonige, saaie radiostilte. Te danken aan je weggemoffelde apps (so long, smartphoneverslaving) en het nieuws dat je op ‘mute’ zette nadat het je ongevraagd om de oren sloeg met niet altijd een prettig bericht. De eentonigheid van je dagelijkse bestaan kan ook worden veroorzaakt door een vrees uit de band te springen.

Dit wordt op zijn beurt weer veroorzaakt door een allesverlammende angst voor eh, alles: van de vernietiging van onze hoogsteigen aarde tot het dilemma niet in Amsterdam te wonen wanneer McDonalds ein-de-lijk besluit te gaan bezorgen aan huis. Damnit.

Yas kwééén

We kunnen even opgelucht ademhalen. Pas een luttele uren oud en nu al fenomenaal is de teaser-trailer van seizoen vier van de meest fierce, grappige, politiek-incorrecte vrouwen op tv in de geschiedenis van de mens: Broad City. Als je nu her en der in het land collectieve ‘Yas kweens, yasyasyas!‘ hoort, weet je alvast hoe het komt.

Met slechts 1 minuut 38, weet de teaser een héleboel scheten, high-fives, dildo’s, botox en wiet te verpakken in een hilarische wervelwind. Wat we in ieder geval kunnen verwachten: een dikke vinger naar Trump met een vibrator, muziek van J.Lo., een afgetrainde Bevers en een nieuwe carrière voor Ilana?!

Radiostilte, scheer je weg. Laat de humor van Broad City zegevieren met de ultieme bezegeling op 23 augustus wanneer het laatste seizoen online staat.

 

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.