Zien: de eerste trailer van The Sinner seizoen twee

Nu aan het lezen

Zien: de eerste trailer van The Sinner seizoen twee

Zien: de eerste trailer van The Sinner seizoen twee

Was jij ook zo’n gigantische fan van de serie The Sinner? Dan is de kans groot dat je deze serie binnen no time hebt gebinged. Afgelopen maart werd al duidelijk dat er een nieuw seizoen van de serie zou komen. En daar is nu eindelijk de trailer van te zien.

Dat er een volgend seizoen aan zat te komen, kon eigenlijk niet anders. The Sinner was namelijk een gigantische hit-serie op Netflix. Heb je deze serie nog nooit gezien? Heb jij even geluk: kun je meteen beginnen met jezelf opsluiten om het eerste seizoen te bekijken.

Seizoen twee

Het lijkt erop dat dit seizoen nog spannender gaat worden dan het eerste seizoen, als dat überhaupt al mogelijk is. In de trailer van seizoen twee is helaas niets te zien van Jessica Biel, de actrice die Cora in het eerste seizoen speelde. Maar hoewel ze dit keer niet in de serie te zien is, staat ze wel achter de schermen bij dit seizoen. Ze is namelijk de uitvoerende producer van de Netflix-serie.

Wel is rechercheur Harry nog te zien. Hij deed in het vorige seizoen onderzoek naar de moord op het strand. Waarbij Cora geen motief had en ook niet meer wist wat er gebeurd was. Dit keer is er iets anders aan de hand: een 11-jarig jongetje heeft namelijk zijn ouders vermoord. Ook dit keer weer zonder duidelijk motief.

Op 1 augustus is The Sinner weer op Netflix te zien. We verwachten spanning en sensatie bij dit nieuwe seizoen!

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.